fredag 30 mars 2012

Hundkoja

I morse sken solen, och sedan kom det värsta slaskvädret och sen kom det sol igen, så jag tog med mig hussen ut på promenad.
Han höll sig på asfalten men jag går lite "bredare" eftersom jag har fyra stadiga ben.
Vi gick förbi en trevlig hundkoja att hänga efter bilen. Hade vi en sån kunde både matte och husse få bo hos mig om vi åker ut med min bil.

Husse såg minsann inga blåsippor där han gick men det gjorde jag... Vårkramar, Ludde!

10 kommentarer:

Giah med flock sa...

Vilken perfekt hundkoja :) Med hjul på... Efter en bil så kan ni ju åka till massor av platser, dessutom ha någonstans att sova allihop ;)
En sådan borde din husse och matte köpa till dig tycker vi ;)
Fast hit kan ni komma utan egen koja om ni vill hälsa på någon gång, det finns en egen stuga att sova i om ni vill stanna nån natt! (För jag tror inte Dahro och du gillar varandra ;) Fast vem vet?)
Tim och Ina brukar bo där när dom kommer på besök, hoppas det blir snart nu när värmen kommer... Är för kallt i stugan på vintern!!!
Härligt med våren!!!
Nospussar Giah men hela flocken hälsar ;)

Humlespunk sa...

En sån husvagn tycker jag ser så kul ut. Nästan så pass kul att jag skulle kunna tänka mig att ha en husvagn, om den ser ut så :)

Sigge sa...

Du Ludde, se till att komma över den där. Tänkte att den kan vara bra till vårt party i sommar

Arlo sa...

Din hundkoja (om du får den alltså) slår ju min med hästlängder. Kan du inte åka till Julita och visa upp den för mig i så fall???

Laika sa...

Tänkte just det när jag såg dig där på fotot, en helt ypperligt perfekt hundkoja för dig. Då behöver du aldrig bli lämnad hemma, utan kan följa med precis överallt. Tänk så gosigt man skulle kunna ligga där medan din matte och husse får köra dig till alla spännande ställen som du sen kan nosa på :D

Vi i Kasperian sa...

Den där kojan skulle ju vara perfekt för dej!
OM nu hussen och matten också får plats i den, då kan ni ju ge er ut och hitta blåsippor överallt.

Hillmans matte sa...

Hur kunde hussen bomma de där fina vårtecknen, jag tror bestämt att hussen får titta neråt lite mera, hihi. Jodu om du hade en sån där hundkoja, det vore grejer det, då kunde du resa runt med matten och hussen överallt, hihi.

Kramar och pussar i mängd.

smulan sa...

Det var ett häftigt hus! På hjul,wow!
Matte suckar när hon såg blommorna,här lyser de mest med sin frånvaro..lr så kan det vara att hon ser lika illa som din husse:)

Vicky sa...

Blåsippor? Orättvist!!!

mufflo sa...

Blåsippor..man blir avundsjuk.här snöar det nu................