söndag 16 december 2018

Årskrönika

Det är väl lika bra att köra en årskrönika när jag nu äntligen fått hussen att sätta sig vid datorn.
Vintern kom så jag fick pälsa på mig ordentligt när vi gick ut.
Gick vi till Delibutiken och åt middag följde jag ju alltid med.
Tiden gick och i mitten på mars kunde vi fika ute.
Rätt va det va så åkte pälsen av i köket.
I maj kom min människobror Anders ut med sin nya (35 år gamla) bil för att meka med den så den skulle klara besiktningen.
I juni fyllde jag 10 år och det firade vi ordentligt.
Jag tycker faktiskt att tårtorna verkar krympa med åren...
När matte rensade ogräs i trädgården hjälpte jag naturligtvis till.
Var det för varmt såg husse till att jag inte smällde av...
...men var det lagom varmt kunde vi sitta i tältet.

I september åkte vi på Aptitrundan och sov över på Runnvikens Pensionat. Ett mycket trevligt ställe så det fick bli "årets semesterresa".
Nu är det snart jul och isen har börjat lägga sig på min sjö.

Lika bra att jag avslutar med att önska en God Jul och ett Gott Nytt År, för jag tror inte att hussen kommer att skriva något mer här i år! 

Varmaste julkramar, Ludde!

4 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Hej! Så kul att se att ni finns - det gör ju faktiskt vi också. Även om mitt (och mattes) liv begränsats betydligt. Att ta mig med på en bilresa funkar inte alls, så allt sånt är bara att glömma. Men Ludde, kanske att du och de dina någon gång i vår... ?
Ser att du i alla fall haft ett händelserikt år, och det gläder mig. Jag och matte och Myse hälsar jättemycket till både dig och matten och hussen! (Filip kan tyvärr inte hälsa vad jag förstår, för han har gått över nån sorts bro och leker nu med Maxi och Petrus i stället.)
God Jul och Gott Nytt år
/Kasper med flock

Ludde sa...

Åh så kul att ni tittade in hos mig så här före jul! Vi har varit inne på Kasperian och försökt kommentera både husse och jag, men allt bara försvinner ut i cyberrymden. Vi läste om Filip och att det inte är bekymmerslöst att leva i skaogen, men är ändå glada åt att ni kan bo kvar där och att värmen inte är lika betungande när ni fått in en värmepump som hjälper till. Om ni tittar in här igen så önskar vi alla en God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ser fram mot våren då hela flocken! Kramis! Ludde

Unknown sa...

Hej Ludde! Hittade in här igen av ren och skär längtan. Jag är 12.5 år nu. Pigg för min ålder men lite tandlös. Matte har inte bloggat på många år nu. Vi har flyttat till Orust och bor nu vi vårt paradis på heltid. Jag älskar det.Åker båt på sommaren och har t o m doppat tassarna i julhelgen. Kram Lukas skeppshunden

Femte året i Hjo sa...

Du är cool Ludde! Hjo-Hjo fick ingen korvtårta på födelsedagen, men väl ett bondens beef-ben och en hink med godisar från Granngården. Han hälsar förresten.