tisdag 21 februari 2017

Snart är det klippt

Vilken himla tur att det kom lite mera snö.
Nu får jag behålla pälsen på ett tag till. Jag vet nog vad matte tycker om alla hårbollar i hörnen men dom är ju ganska lättplockade ändå... Lurviga kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Lillian www.sognafaret.no sa...

Alt for tidlig med sommerklippen kan du si til Husse! Du må vente til påske!

Vi i Kasperian sa...

Se för all del till att du får behålla pälsen ett bra tag till, jag tycker ni ska invänta tussilago och blåsippor!
Hårbollar i hörnen - matte tror att tussar av långa lurviga strån är lättare att plocka än såna av korta och icke-lurviga! Eller? :)
Kasper

Wilma sa...

Se du till att få behålla pälsen så länge som möjligt. Våren är opålitlig och rätt som det är så är det smällkallt

Fjärde året i Hjo sa...

En snaggad Ludde är också en Ludde! Du kommer att bli jättefin!
Trevlig helg!

Arlo sa...

Hujedamej...här klipps det och rakas varannan vecka, och ibland var tionde dag...ÅRET RUNT! Vad säger du om det då, din Lurvis?

Laikas matte sa...

Ja, snön kommer och smälter bort men kommer lika fort igen. Så nog allt lika bra att behålla det där lurvet ett tag till så du inte fryser.
Pussar på nosen

Wilma sa...

Vet du vad Ludde, du skulle prova det där med viltspår. Skitskoj är det och perfekt för alla hundar. Kolla t ex på viltspår.com där finns en massa tips. Här ska varken jagas eller tävlas eller nåt sånt. Bara perfekt aktivering och Sigrid som i bland tror att hon är värsta storviltjägaren kan lägga fokus på ett spår istället. Blod finns i närmast livsmedelsbutik, klöv var lite svårare då vi inte har jägarkontakter. Men det fanns att köpa billigt på nätet