måndag 14 mars 2016

Datorproblem

Husse och jag har suttit uppe på nätterna i en dryg vecka för att försöka fixa mattes dator som givit upp. Han lyckades rädda alla hennes filer med bilder, recept, mejl och bokmärken så att dom finns på hans dator, men nu ska hon få en ny. Husse ska nog också köpa en ny för dom är identiska och köptes för över sju år sedan. Då lär nog hans också lägga av snart.

Jag lyckades i alla fall få med mig bägge två ut på långpromenad härom dagen så att jag kunde träna lite på utegymmet.
Matte säger att det är fusk när jag hoppar över två hinder samtidigt!
Lite posering hann vi med i det fina vädret också.
Dessutom klagar hon på att min päls faller av och lägger sig i högar i hörnorna hemma, så det dröjer nog inte så länge förrän jag ser ut som en nakenhund... Lurviga kramar, Ludde!

4 kommentarer:

Lillian www.sognafaret.no sa...

Godt dere er så flinke på data, så ikke alle bildene av deg forsvant! Du kan si til Matte at du har for lange bein til bare å ta et hinder om gangen.

laika sa...

Jag tänkte då det när jag såg din hoppbild, hur många hinder tar du på en och samma gång... Imponerande Ludde :D Inte är det fusk att ta två hinder på en och samma gång, det kallas ju för råstyrka :D
Hopplöst är det däremot när datorer väljer att ge upp säger matte. Skönt dock att det gick att rädda filer och bilder.
Nospussar

Vi i Kasperian sa...

Hallå kompis, jag finns fortfarande och det gör matte också, hälsar hon Hm... lite mer närvarande borde faktiskt den som finns vara!
Tur att inget gick förlorat i kraschen, och nu är matte lite nyfiken på vad ni skaffar för nya grejer i stället.

Att din päls faller - det kan väl bara göra det hemtrevligare hos dig! Mysigt med lite päls på golven, det tycker i alla fall jag!! :)
Kasper

mollesnutten sa...

Åh sa matte har du blåsippor i trädgården,när hon läste din kommentar.Jag själv är inte intresserad,vill bara ha enbart barmark som hos dig.Vårkramar