lördag 27 februari 2016

Ekogrisar

Jag säger bara: Ojojoj! Vi åkte in till stan idag och lämnade lite grejer till Max och hans pappa Anders. (Coco var på keramikkurs med sin mamma.) Matte hade köpt bullar och kakor på ett konditori vid Mariatorget så vi fikade och letade Frolicar som husse hade gömt.
Sen passade jag Max medans hans pappa cyklade iväg och hämtade korv och revbensspjäll från Franzéns Charkuterier.
När han kom tillbaks hade han med sig en packe Linderösvinsgodisar till mig som tack för hjälpen.
Snacka om lördagsmys när jag kom hem!
Det var det godaste svinskinn jag ätit - nånsin! TACK snälla Max och Anders! Fläskiga kramar, Ludde!

4 kommentarer:

laikagumman sa...

Åh så många du fick också :D Mums, man riktigt ser hur du njuter :D
Nospussar

Tredje året i Hjo sa...

Linderösvinsgodisar. Oj oj, så gott det låter - säger Hjo-Hjo här bredvid. Men det var inte så illa med korv och potatismos heller. Som det blev över lite av idag, så klart.

Sigge sa...

Såna har jag aldrig käkat tror jag. Finns nog inte i min Grisöronaffär tyvärr. Ser väldigt smarrigt ut

Vi i Kasperian sa...

Klart att det där ekologiska var extra gott! Som de där grisarna haft det borde alla grisar ha det! Jag menar, vi djur är ju också människor! Typ.
Kasper