fredag 30 januari 2015

Bara en vanlig vagn

Det är så lugnt och enahanda så man nästan blir tokig. Matte börjar äntligen friskna till från sin förkylning men det dröjer nog några dagar tills hon orkar följa med mig ut. Husse har fått sköta matlagningen den här veckan och jag får nog säga att matte är frikostigare med sånt hon friserar bort.
Idag kollade jag lite på en sån där vagn som Sigge Svamphund har på sin gata men den var alldeles tom. Inte nåt att bekymra sig om precis.
Jag blev lite orolig för Kasper och hans katter idag när dom visade karta på vargreviret utanför Södertälje på våra lokala nyheter men vargar brukar akta sig för bebodda trakter sägs det. Trötta kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Vi i Kasperian sa...

Jag är nog ännu tröttare - men vi måste ju passa på att kika på bloggar när Telia låter oss vara uppkopplade!
Vi är inte så rädda för vargar faktiskt, jag jagar inte och får dom syn på matte så kommer dom att sticka iväg fortare än kvickt. :)
Kasper
(Fast vi skulle förstås hellre möta en häst än en varg...)

Andra året i Hjo sa...

Vargen gillar inte hundar något vidare. Vill inte ha dem häromkring. Fast de har visat sig både här och i grannkommunen. I Göteborg siktades en i Majorna ett år, tämligen vilsekommen förstås.
Trevlig lördag!

Arlo sa...

Nej, nån varg vill vi inte ha, för jag vill kuta som jag vill i skogen. Hälsa din matte att hon ska krya på sig så det blir lite action i ditt liv igen!

Ludde Svartnos sa...

Krya på dig, Luddematten! Fast hellre förkylning än kräksjuka som drabbat Melodymatten ;(

Laika sa...

Vargar, ja sådana kan få hålla sig borta, på behörigt avstånd liksom, liksom vildsvinen.

Sigge sa...

Vildsvinen är mycket, mycket farligare än vargen. Här gläds vi åt att de etablerar sej även åt dessa trakter. Inget att vara orolig för.
Då är dessa hemska monstertransporter värre, fast den på min gata försvann ÄNTLIGEN i går. Må den aldrig återkomma.

Melody and M.E sa...

Min matte trodde att hon mötte en varg för ett par somrar sedan och blev riktigt rädd, men det var en Sibirien Husky som hade rymt och betedde sig lite konstigt. Hon tycker det är väldigt pinsamt att hon trodde det var en varg, så det är inget som hon vill prata om, men det fanns faktiskt en varg i Skåne då.
Hoppas din matte är frisk nu så det hamnar lite mera i din matskål! Min mattes magsjuk gav mig mera i matskålen för hennes matlust försvann.
Stor Puss från Melody!