tisdag 25 mars 2014

Vad som helst

En del djur äter minsann vad som helst.
Vi traskade svampskogen fram precis som vanligt.
Jag hoppade upp på mina poseringsstenar och fick godis men så såg hussen något konstigt vid vägkanten. Han tänkte då på vad Kaspers matte hittade efter Grynet utanför stugan och tänkte då att den här 2:an var ovanligt färggrann och tog en bild med mobilen. Om ni klickar på den så ser ni nog vad husse också upptäckte framför datorn.
Somliga verkar kunna äta vad som helst... Färgglada kramar, Ludde!

6 kommentarer:

Laika sa...

Som vanligt imponerar du på dina stenar :D
Hmm, vad kan det smaka för gott och äta sånt? Kanske bara jag som är kinkig ;) Tur för den som ätit det i alla fall att det kom ut och inte blev kvar i magen och gjorde ont.

Emma o Malte sa...

Vad snygg du är där du poserar på stenen! Den nya frisyren passade dig riktigt bra!
Men fy, det där hade jag inte velat ha i magen! Kramis

Vi i Kasperian sa...

Nåt sånt där hade i alla fall inte Grynet ätit! Himla tur i alla fall att det kom ut av sig självt, annars hade det inte varit roligt för den stackars glupska f.d. innehavaren av eländet...

För övrigt - Ludde, du är en boren posör!!
Kasper med matte

Sigge sa...

Oj, oj, oj den som åt det där måste ha varit rejält hungrig. Håller med Kasper tur att det kom ut annars kunde det ha blivit vetten. Ok att du inte hittar mina sällsynta svampar, men testa att greja med en dunk nästa gång du hittar en, det är superskoj. Kanske ska ta med en till partyt och demonstrera

Arlo sa...

Men vad ända ini baljan ÄR det i korven? Vi kan inte ens gissa! Bläh!

Melody and M.E sa...

Jag känner en hund som älskar att äta frottéhanddukar! Det gick riktigt illa en gång och hon hamnade på djursjukhuset och fick operera sig, men inte tog hon lärdom av det. Så det gäller att inte ha några handdukar liggande när hon kommer på besök.
Själv brukar jag bara pryda mina små "korvar" med små glittrande pärlor som jag stoppar i mig hos barnbarnen!
Puss från Melody!