fredag 7 februari 2014

I väntans tider

Idag började vi gå runt sjön lite för tidigt för att komma till stationen när matte kom med tåget från stan. Jag gjorde en liten sväng över ett gärde för att hälsa på ett par hundar som vallade sin matte. Förstod inte riktigt hennes kommando: SCHAS!!! Men jag förstod precis vad husse sa när han skrikit färdigt och kommit och hämtat mig. Deras matte sa att hennes stora hund brukade brotta ned främmande hanar men SÅ nära gick jag inte.
Trots min avstickare fick vi vänta en lång stund på matten utanför fiket. Nu väntar jag hemma på mitt oxöra för det är snart dags för fredagsmys... Mysiga kramar, Ludde!

9 kommentarer:

Melody and M.E sa...

Nästan så jag hörde ända hit hur din husse skrek.
Tur att du inte blev nedbrottad! Gäller att hålla avståndet till de som saknar socialkompetens, det säger i alla fall matte!
Själv känner jag mig riktigt deppig! Matte och husse ska gå bort på middag utan mig!
De säger att jag är en blodhund och inte få gå bort och fläcka ner! Fräckt! Dessutom är dottern hundallergisk! De får väl välja sina vänner lite bättre!
Puss från Melody!

Laika sa...

Aldrig att hennes hundar hade brottat ner dig... Fast tur att du höll dig på lagom avstånd bara :D Och så fick ju husse hålla stämbanden i trim också :)

BMW o Arlo sa...

Jag vet...att springa till andra utan att be om lov är aldrig nånsin poppis bland hussar och mattar. Jag har prövat och vet...// Arlo

Eva sa...

Vilken tur att du hittade en bra bänk att vänta på!
Och vilken tur att du inte sprang närmare den där brottaren.
(Kan erkänna att A förmodligen försökt brotta ner dig han också..... Han vill gärna hälsa mer organiserat han :D )

Parisercollie sa...

Men vad är det för sätt att säga SCHAS till dig fina Ludde.

Kim sa...

Konstigt med vissa hundars matte, de vill inte leka. Även om hundarna kanske vill leka, så verkar människorna rädda. De skulle nog behöva gå i terapi. Tur att din egen matte kom, så du fick lite bättre matte-vibbar.

Sigge sa...

Ja du Ludde tänk att människor alltid ska lägga sej i våra nya bekantskaper. Vadå, de väljer ju sina vänner utan att fråga oss, alltså har vi samma rättighet

Sognafaret, Ronja the cocker og 4 flater... sa...

Synes du kler godt å være byhund og vente på noe godt! Stas når matte kom tenker jeg!

Bella, shih tzu sa...

Inte så lite fräckt att ropa SCHAS åt dig, fina Ludde! Fast med tanke på brottaren var det kanske tur....

BELLA