fredag 20 december 2013

Kort möte

När vi ska ut och åka med min bil brukar jag nosa runt lite innan jag hoppar in där bak. Precis då kom lilla taxen Kerstin förbi och sa lite blygsamt att det var nog läge för att göra valpar nu!
Tyvärr var min matte alldeles för snabb så det blev inget av med det, men det känns ju lång väg när hon går förbi så jag ska nog försöka hitta på något sätt att göra henne till viljes.
Min äldsta människobror Hasse kom förbi med en gran och nu har husse tagit in den till mig om det blir för kallt att gå ut.
Det är nästan bara kulor i den men det finns en tomte...
...och en gris också.
Matte har kokat vår tredje kalvtunga nu och den är lika god som de tidigare och så har hon gjort några chokladgrejer som inte jag får smaka på.
Husse har bakat pepparkakor och gjort en sats lussekatter till. Det är den enda sortens katt jag får träffa.
Idag åt vi middag på Delibutiken så Steve fick chansen att göra drinkar igen.
Han har blivit riktigt snitsig bakom bardisken.
Här har jag koll på allt som händer i butiken.
Dom har väldigt gott bröd men jag gillar inte olivpastan som dom lägger på.
Jag gillar bara korven och skinkan men mina människor kan visst sätta i sig vad som helst.
När dom dricker kaffe med chokladbitar har dom i alla fall med sig lite märgkex till mig för jag är så väluppfostrad säger dom. Jag tycker nog att jag sköter mig när vi går på ställen alldeles av mig själv, men vill dom ge mig godis så inte mig emot... Delikramar, Ludde!

5 kommentarer:

Eva sa...

Hi hi hi!
En av de "barnen" kan få bo här om du lyckas :)
Vilken underbar tomte och gris! SÅ fina!
Se'n är det som vanligt att jag håller på att dreggla ner hela tangentbordet när jag läser vad din husse och matte pysslar med.....

Ludde Svartnos sa...

Det var nog tur att matten din var snabb i vändningarna. Hur skulle det se ut om en tax hade så långa tjusiga ben som dina? Gourmé-hund och gourmé-matte och husse. Ni passar precis för varandra ;)

BELLA

Vi i Kasperian sa...

Tax med Luddeben eller Ludde med taxben - näe, tror du ska försöka motstå frestelsen, Ludde! Fast lite synd blir det ju om Kerstin, inte så roligt att bli nobbad kan jag tänka mig. ;)
Delibutiken - ojojoj... du platsar ju där som hand i handske... ;)
Hemma hos mig ingen gran, bara en massa granris. Men det funkar, det också.
Kasper

Arlo sa...

När det stod kalvtunga och det var nötter på, trodde vi att ni fått solsting eller nåt :-)

Laika sa...

Wow vilken gran. Tror dock inte att du kommer behöva använda den för kallt lär det ju inte bli här... fast det förstås, får du nog av regnet kan du ju använda granen inne ju :)