söndag 14 oktober 2012

Så här vare!

Ni var många som undrade om matte och jag hade en flygande kamera med oss på promenaden i lördags, men just den dagen tog jag med hussen för att han skulle fota var jag gått med matten hela veckan! Matten säger att när husse får bestämma är det BARA uppförsbackar på promenaderna, men när hon får bestämma så går hon BARA i nedförsbackar, och där det sen går o-neråt så sluttar det så svagt uppåt så det nästan inte märks. Därför går vi inte i några uppförsbackar!
Idag blev jag placerad på köksbordet tillsammans med en låda leversnittar, och nu har matte lyckats få till en sån där lejonfrisyr igen. Ingen päls där bak men massvis runt halsen! Jag är faktiskt en sällskapshund och inte någon utställningshund! Dessutom står vintern faktiskt för dörren... Skamklippta kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Eva sa...

Men du brukar ju bli jättefin när matten varit igång! (Du är ju superfin annars också, så misstförstå nu inte!)
Tack för förklaringen om backar och kamera!
Avmystifierade kramar!
(Men det HADE ju varit attans kul om matten din gått på den där skolan;D)

Arlo sa...

Men jistanes, du ser ju ut som en bautastor gam där på bordet!
Bra att du förklarade, så kan jag använda hjärnan till annat nödvändigt!

Laika sa...

Ja, för kortklippt kan du ju inte bli, så att du fryser om baken när ni går ut. Men i vilket fall som helst så ser du ju urtjusig ut när du är klippt :)

Vi i Kasperian sa...

Oh, stackars, stackars dej!!! HUR kunde din matte fortsätta att klippa dej när hon såg det där uttrycket i ditt ansikte!!! Eller hindrade hussen henne att fortsätta?
Men smart är hon, din matte, när det handlar om prommisvägar! Precis såna gillar min matte också!
(Förresten, bra att alla frågetecken blev uträtade!)

Sigge sa...

Jaha en del som har det bra och får sitta på bordet.
En av de få platser som jag inte får vara på, men så klart jag blir inte klippt heller. Men du, pälsen behövs ju om den där Bore vaknar. Fast matte säjer att han är avbeställd i år!

Kim sa...

Huvaligen! Säg till din matte, att lejon hör hemma i djungeln.
Puss på nosen!

Felix sa...

Ett sånt ställe vill matten promenixa på för hon gillar inte heller uppförsbackar, hihi.

Joho, nu har matten fått idéer, när du har hamnat på bordet, det är farliga saker att läsa din blogg, för då blir det helt plötsligt samma sak här med. Tur att kärringen inte har tid den här veckan. För nu ska hon ut och stuva om i frysen så hon får plats med mera älgkött. Sen ska det städas säger matten men det kanske är klippt för mig ändå, hihi.

Russelpussar.