lördag 19 maj 2012

Bamseholk

Jag gick en sväng in på en granntomt idag, och det var nog tur att det inte var någon fågel hemma i den fågelholken jag såg där!
Måste vara någon jättefågel som har bott där.

Ibland tror jag att husse och matte inte litar riktigt på mig. Jag har upptäckt att dom försöker kolla att jag verkligen har passat deras tofflor när dom har varit och handlat.
Då lägger dom leversnittar på tofflorna och om dom ligger kvar när dom kommer hem så tror dom väl att jag inte har passat på dom. Sån där misstro tycker jag är tarvligt! Jag har faktiskt god lust att bara låta dom vara. Dom kan ju ta med sig sina tofflor i bilen om det ska va så rackarns viktigt.!

Förresten så var jag hos Coco på torpet idag och åt lunch.
 Det var fortfarande för kallt i vattnet för bad, men köttbullarna och makaronerna jag fick var ljumna och goda...  Toffliga kramar, Ludde!

7 kommentarer:

Rudi sa...

Men du...det är ju en storkholk! Dom är hur sällsynta som helst ju! Spara på den! Jag kan ev köpa den av dig sen när jag sparat ihop en slant!
Taffligt av dom att misstänka att du struntar i tofflorna. Verkligen taffligt!

Emma o Malte sa...

Varför skulle du strunta i tofflorna? Du är väl en superbra vakthund?! Kramis

Laika sa...

Hur kan dom misstro dig på något sätt? Inte är du en lat vakthund inte. Jag har ju läst flera inlägg där du vaktat deras tofflor och jag tror att du vaktar dom hur bra som helst. Gott med köttbullar och makaroner dock, nu blir man lite hungrig i magen...

Edith sa...

Det där med leversnittar i tofflorna var lite lurigt, tycker jag. Colliekramar

Giah med flock sa...

Tänk om leversnittarna är belöning för väl utfört vaktjobb!!! Vi skulle nog äta upp dom och strunta i varför dom låg där Gott ska ätas snabbt ;)
Tack för fina komentaren hos oss, vi blev så glada <3
Köttbullar och makaroner lät gott!!! Det vill vi oxå ha :)
Puss Giah och Alyza.
Ps Spännande med holken (både fru pilfinks och bjässen till holk)

Gizmo sa...

Du, den där holken skulle väl nästan dina människor få plats i.
Lämna snittar på tofflorna..????
Här gäller detta... OM det finns snittar som inte är i sin burk, då är det fritt fram att äta dom.*fniss*

Felix sa...

Håller med angående tafflisarna, vill tvåbeningarna att du ska vakta dem, då får de väl lägga lite mera godisar där och inte en ynka på varje taffel. Jag tycker att du ska strejka, för högre taffelpassar lön, hihi.

Russelpussar.