Idag var det dags för minusgrader så förutom att elda i kakelugnen tyckte husse att vi skulle lägga på hullet lite också. Matte hade bestämt att vi skulle ha västerbottenpaj med sallad till middag och husse tyckte att vi nog skulle ha nåt köttigt också så han tog fram paketet med äkta fransk gåslever som legat i kylen sedan i maj.
Den doften hade jag inte känt förut så jag undrade vad det var för något.
Då fick jag smaka ett par rediga bitar och dom liksom bara smalt på tungan. Behöver jag säga att jag diskade alla tallrikar med glädje sedan... Feta kramar, Ludde!
PS. Kasper! Hälsa matten och tacka så mycket! I morgon blir det "leverpastejs"-mackor till frukosten! DS.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
10 kommentarer:
Toppen Ludde, från Grynet via mej till dej... :D
Med några omvägar över mattar och husse...
Det är lite skillnad på ditt och mitt godis, om man säger så...
Fast nu har min matte börjat ha godis i fickorna igen - hurra för nya torken. :)
Kasper
Gåslever, det var minsann inte det sämsta. Det är till att ha det bra, hundbra.
Gåslever? Aldrig hört på maken!
Här får man vara glad om man får smaka lite
vanlig leverpastej någon gång om året!
Puss från en avundsjuk Melody!
Ja *suck*, jag får också slita ont som för-diskmaskin. Det är inte klokt va vi får jobba i människans tjänst.
Men Ludde, vilken lyx. Du får lägga på hullet och äta så gott, här säger min matte att vi nog måste dra ner på godis och mat lite så jag inte lägger på hullet... Tror jag ska flytta till dig istället och äta gåslever :D
Innan man går i ide ska man käka sig till en fetknoppskropp. Helt rätt tänk där , Ludde!
Västerbottenpaj säjer matte drömmande...........men inte nu. Här lever hon på flytande och mosat efter alla munoperationer
Västerbottenspaj...............det älskar vi i vårt hus...människa som hund...
Så'n pastej och slott och servering med fat under silverkupol....
Snoffsigt att känna dig gubben! PUSS!
En riktig festmåltid! Gåslever har vi hundar aldrig smakat. Låter kalasgott.
Skicka en kommentar